Social media voor duurzaamheid – Workshop Herman Wijffels Innovatie Prijs

 

Workshop social media voor duurzaamheid

Op 14 november 2012 vond de prijsuitreiking van de Herman Wijffels Innovatie Prijs 2012 plaats.

Tijdens dit evenement verzorgde ik met MVO Factor een workshop “Social media voor duurzaamheid”.

Analyse social media gebruik door genomineerden HWI prijs

In aanloop op deze workshop heb ik de 10 genomineerden voor de HWI prijs gevolgd op diverse social media kanalen. Deze analyse is in deze presentatie “social media voor duurzaamheid” opgenomen en bevat diverse tips & tricks voor de 10 genomineerden om social media effectiever en efficiënter in te steken.

[slideshare id=15200810&doc=workshopsocialmediavoorduurzaamheid-hermanwijffelsinnovatieprijs2012-121115201059-phpapp01]

Stemadvies?

De belangrijkste boodschap daarbij: monitoren wat anderen over een product, organisatie of evenement twitteren en interactie opzoeken, in plaats van vooral “zenden”.
Mijn oproep voor een stemadvies voor één van de 10 genomineerden werd niet opgepakt.

Het plaatje bij ’t praatje!

Uiteindelijk heb ik mij laten inspireren door het “mood board” in Pinterest dat ik had aangemaakt met  een plaatje van elk van de 10 genomineerden.  Mijn stem ging naar het product dat in één oogopslag het beste duidelijk maakt wat de innovatie van het betreffende product betrof.  Of te wel: het plaatje bij het praatje gaf voor mij de doorslag!

1 maal raden naar welke genomineerde mijn stem is gegaan …..

Comments

comments

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.