Over MVO Factor | Adrieke de Kraker

Vanuit mijn achtergrond als auditor en adviseur duurzaam ondernemen ben ik altijd nieuwsgierig naar (nieuwe) duurzame initiatieven en denk waar mogelijk graag mee over de inhoud en mogelijke verbindingen in mijn netwerk. 

  • Als milieu/kwaliteits/MVO-auditor en adviseur duurzaam ondernemen heb ik de kennis en ervaring  om bedrijven goed door te lichten op duurzame aspecten.
  • Vanuit mijn interesse voor heldere communicatie en samenwerking denk ik graag mee met duurzame ondernemers om hun verhaal goed naar buiten te brengen. 
  • Als ervaren coach en trainer draag ik deze kennis graag over en met mijn achtergrond als ingenieur maak ik de resultaten en impact graag inzichtelijk.

Even sparren?

Ik ben benieuwd naar jouw duurzame bedrijf of dienst en denk waar mogelijk graag mee over de inhoud en verbindingen in mijn netwerk. Neem vooral even contact op. Dan kijken we samen waar de kansen liggen om jouw duurzame bedrijf beter vindbaar te maken!

adrieke[at]mvofactor.nl

Wat zeggen anderen over mij?

Adrieke de Kraker - MVO Factor - referenties

De duurzame inhoud én focus op een goed verhaal

Vanuit mijn achtergrond in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vind ik het in de eerste plaats belangrijk dat ‘het duurzame verhaal klopt’, dus vanuit de inhoud.
Daarnaast zie ik vaak dat juist díe ondernemers die heel goed bezig zijn en een mooi duurzaam initiatief hebben, dat verhaal niet goed naar buiten weten te brengen.
En dat is een gemiste kans. Voor de ondernemers zelf, maar natuurlijk ook voor alle mensen die hun producten, diensten en mooie activiteiten dan niet weten te vinden.

Mijn interesse gaat dus uit jouw duurzame bedrijf, product of dienst en ik denk graag mee over de invulling van duurzaam ondernemen en mogelijke verbindingen in mijn netwerk.  Heb je een vraag of wil je even sparren? Neem dan even contact op. en dan kijken we samen waar de kansen liggen om jouw duurzame product of dienst beter vindbaar te maken en meer klanten aan te trekken!

adrieke[at]mvofactor.nl