Duurzame dinsdag, een dag vol duurzame inspiratie!

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Vandaag 6 september 2016 is het Duurzame Dinsdag!

Wat is Duurzame Dinsdag?

Duurzame Dinsdag biedt jouw duurzame idee een podium in politiek Den Haag. Het kabinet neemt elke eerste dinsdag van september een koffer vol initiatieven in ontvangst.

Er zitten dit jaar 511 duurzame ideeën in de koffer!  Uit al deze ideeën is een eerste selectie gemaakt van 130 initiatieven. De initiatiefnemers daarvan zijn vandaag aanwezig op Duurzame Dinsdag op Binnenhof. Een mooie bijeenkomst met o.a. de Duurzame Troonrede door Maurits Groen en de uitreiking van de Groene Lintjes en ongetwijfeld interessante contacten om de duurzame ideeën verder uit te kunnen rollen.

Be good & tell it! 

Maar behalve een podium in politiek Den Haag, biedt deze dag ook veel kansen om de duurzame ideeën en ambities bij een heel breed publiek onder de aandacht te brengen.

Kijk bijvoorbeeld maar eens op Twitter onder #DuurzameDinsdag

Of klik via de website www.duurzamedinsdag.nl door naar de Facebookpagina van Duurzame Dinsdag

Inspiratie

Op welke manier kun jij met jouw bedrijf aanhaken op #DuurzameDinsdag?

Duurzame Dinsdag is een geweldige dag om aan te haken en je te laten inspireren door al deze mooie ideeën.

Op de website van www.duurzamedinsdag.nl kun je door alle ideeën heen scrollen, per provincie en per categorie.

Misschien kun je met jouw duurzame bedrijf, dienst of project wel aanhaken bij één van deze ideeën? Of die ondersteunen?

Of misschien doe je zelf een idee op om in 2017 ook in te dienen?

Nooit meer een duurzame dag missen? 

Was Duurzame Dinsdag even aan je aandacht ontsnapt?  Dan ben je een mooie kans misgelopen om je te laten inspireren door al deze mooie ideeën en daar mogelijk met jouw bedrijf, project of initiatief op aan te haken!  En dat is jammer natuurlijk.  Maar niet getreurd! Volgend jaar weer een #DuurzameDinsdag en er zijn nog veeeeeel meer interessante duurzame dagen.

Wil je nooit meer een duurzame dag missen?  Meld je dan even aan voor de Duurzame Dagen Kalender.  Dan kun je gelijk de kalender van 2016 downloaden en krijg je over een paar weken vanzelf de Duurzame Dagen Kalender 2017 toegestuurd.

De Duurzame Dagen Kalender 2016
[/av_textblock]

Comments

comments

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.