Duurzaam vergaderen in de natuur

 

Al wandelend in de buurt van Zeist kwam ik toevallig op het landgoed Woudschoten terecht.  Het was op zaterdag, een prachtige dag, een lekker zonnetje, maar tegelijkertijd stond het ijs nog op de plassen.

Een prachtig landgoed

Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (9)Wat een prachtig landgoed en ik was zomaar wat aan het wandelen en aan het genieten van de natuur (en foto’s maken natuurlijk … kijk maar even onder aan dit bericht). Het leuke was dat ik onderweg allemaal bordjes met informatie over de flora en fauna tegen kwam. Het leek wel alsof er een route was uitgestippeld.

En dat was ook zo!  De paaltjes langs de weg en de infobordjes maakten dat in één klap duidelijk en het bleek niet zomaar een wandelroute … maar eentje met waardevolle en leuke informatie, uitgestippeld door het conferentiecentrum Woudschoten.

Vergaderen midden in de natuur

Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (13)Wat een verrassende ontdekking dat er midden in dit landgoed een grote vergaderlocatie bleek te liggen. Ook op zaterdag bleken er diverse groepen aan het vergaderen te zijn of op cursus. Niet verkeerd zo midden in de natuur!

Informatieve website over duurzaam ondernemen

Een snelle blik op de website over MVO bij Woudschoten Hotel en conferentiecentrum  maakt al snel duidelijk dat ze duurzaam ondernemen behoorlijk serieus nemen.  Goed om te weten en zeker eentje om te onthouden en ook binnen nog eens een kijkje te gaan nemen!

Duurzaam vergaderen in de natuur dat lijkt me een ideale combinatie!  Even lekker opladen met een wandeling in de omgeving en dan weer volle kracht aan de bak met de vergadering of training …
En hoe gaaf is het dan dat je ook nog eens langs de mooiste plekjes van het landgoed wordt geleid met informatieve bordjes over de flora en fauna?

Heb jij ook zo’n goeie tip?

Ken jij ook zo’n locatie waar ze goed bezig zijn met duurzaam ondernemen en waar je kunt vergaderen of trainingen geven in de natuur?  Ik hoor er graag over, want ben altijd op zoek naar dit soort voorbeelden.

2015-01-17 13.44.42 Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (16) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (15) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (14) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (13) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (12) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (10) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (9) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (8) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (7) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (6) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (5) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (4) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (3) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (2) Duurzame locatie in de natuur - Utrecht - landgoed - vergaderen (1)

Comments

comments

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.