Over MVO Factor | Adrieke de Kraker

Adrieke de Kraker - MVO Factor (foto door de Beeldredacteur) - verkleind

  • Als MVO-auditor en adviseur duurzaam ondernemen heb ik de kennis en ervaring  om bedrijven goed en snel door te lichten op duurzame aspecten
  • Vanuit mijn passie, kennis en ervaring met (online) media kan ik jou helpen om deze informatie duidelijk en goed zichtbaar te maken
  • Als ervaren coach en trainer draag ik deze kennis graag over en met mijn achtergrond als ingenieur maak ik de resultaten en impact graag inzichtelijk

Ik leer ondernemers met een duurzame locatie, product of dienst om oprecht en helder te communiceren.

Daarbij laat ik zien hoe je slim gebruik maakt van je website en social media, zodat MVO communicatie geloofwaardig en transparant wordt, je bedrijf beter gevonden wordt en je meer klanten krijgt voor je duurzame producten en diensten.

Wat zeggen anderen over mij?

Adrieke de Kraker - MVO Factor - referenties

Deze “wordle” is een korte impressie over mij, samengesteld uit de reacties van 25 mensen uit mijn persoonlijke en zakelijke omgeving.

Klik hier om in uitgebreidere referenties te lezen wat anderen zeggen over Adrieke en MVO Factor.

De duurzame inhoud én focus op marketing

Vanuit mijn achtergrond in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen viel het me op dat juist die ondernemers die vaak heel goed bezig zijn, daar maar weinig over communiceren. Online niet écht goed vindbaar zijn en héél veel kansen laten liggen op social media.

En dat is zo jammer, een gemiste kans. Voor de ondernemers zelf, maar natuurlijk ook voor alle mensen die hun producten, diensten en gave duurzame locaties dan helemaal niet weten te vinden.

Door goede online marketing en slim gebruik van social media kun je je onderneming ook écht social-proof te maken. Het is immers veel geloofwaardiger wat ánderen zeggen over jouw bedrijf, dan wat je daar zelf over zegt.

Sinds dat kwartje bij mij is gevallen, zie ik een heel concrete link tussen duurzaam ondernemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en social media en doe ik er alles aan om in mijn (online) trainingen duurzame ondernemers te motiveren om social media met plezier te omarmen en hun online marketing goed op te zetten.

Vraag gratis en vrijblijvend een Duurzame Communicatie scan aan!

Dan kijken we samen waar de kansen liggen om jouw duurzame product of dienst beter vindbaar te maken en meer klanten aan te trekken!

Contact?

Een vraag of opmerking? Neem vooral even contact op.